Return Policy

Laatste update: 26 Juli 2020

Bedankt voor uw aankoop. We hopen dat je tevreden bent met uw bestelling. Indien u dit niet bent voor eender welke reden, kunt u steeds de bestelling inruilen voor een ander product of shopkrediet. Zie hieronder voor meer informatie omtrent onze return policy.

Terugname

Alle terugnamen moeten binnen de 14 dagen na ontvangst van bestelling gemeld worden. De bestelling moet nog steeds in perfecte conditie zijn en ongebruikt. Indien dit niet het geval kan een terugbetaling niet gegarandeerd worden.

Terugname proces

Om een item terug te sturen gelieve een mail te sturen naar contact@nachtkledijhannelore.be of klik hier. Hierna wordt er zo spoedig mogelijk geantwoord met verdere informatie. Verzendingskosten worden door de klant betaald.

Terugbetaling

Nadat uw bestelling terug is ontvangen bij ons en gekeken is naar de conditie van het product, zullen we een terugbetaling uitvoeren. Dit echter enkel als het product nog in goede staat is met onverwijderde etikketen. Gelieve er rekening mee te houden dat dit tot 5 dagen kan duren nadat wij de producten hebben ontvangen om dit alles te verwerken. We zullen u inlichten via mail wanneer de terugbetaling is uitgevoerd.

Uitzonderingen

Voor beschadigde producten gelieve dit duidelijk te vermelden en een verwisseling zal worden geregeld.

Vragen

Indien u verdere vragen heeft gelieve ons te contacteren via mail: contact@nachtkledijhannelore.be of klik hier.